Site Overlay

Karakteristike WETEC kompleksa

.

Blizina grada: Za razliku od sličnih kompleksa, naš je smešten u neposrednoj blizini gradskog jezgra, što omogućuje brz pristup svim gradskim sadržajima, poput trgovina, restorana, škola i poslovnih centara.

Obezbeđeno parking mesto: Svi naši stanari imaju osigurano parking mesto unutar kompleksa, što eliminiše stres i probleme s pronalaženjem parking mesta u blizini njihovog doma.

Mirna lokacija i prirodno okruženje : Uprkos blizini grada, naš kompleks nalazi se u mirnom okruženju, što pruža stanarima osećaj privatnosti i tišine, idealno za opuštanje nakon napornog dana. Okružen je prirodnim lepotama, što pruža stanarima mogućnost za opuštanje i uživanje u miru, dok su istovremeno blizu svih urbanih sadržaja.

Kvalitetni materijali: Objekti u našem kompleksu izrađene su od najkvalitetnijih materijala, što jemči dugotrajnost, estetiku i funkcionalnost, čime se ističemo u odnosu na druge ponude na tržištu.

Potencijal s završetkom „četvrtog mosta“: Nakon završetka četvrtog mosta u Novom Sadu, prostor će dobiti dodatnu vrednost i povezanost s ostatkom grada, pružajući stanarima još veće mogućnosti za život, rad i zabavu.

Ukratko, naš kompleks nudi najbolje od oba sveta – udoban i luksuzan životni prostor u mirnom okruženju, uz istovremenu blizinu svih gradskih sadržaja i pogodnosti.